مدارس استرالیا
کشور استرالیا یک سیستم حکومتی فدرال دارد که در آن، حاکمیت بین دولتهای فدرال در کانبرا و شش ایالت (نیو ساوث ولز، کوئینزلند، استرالیای جنوبی، تاسمانی، ویکتوریا و استرالیای غربی) به اشتراک گذاشته میشود. علاوه بر ایالتهای فدرال، ده قلمرو با درجات مختلفی از خودگردانی نیز وجود دارد. قلمروی پایتختی استرالیا و قلمروی شمالی درجات یکسانی از خودگردانی را به عنوان ایالتهای فدرال دارند، ولی بیشتر قلمروها به طور مستقیم توسط دولت فدرال اداره میشوند.
استرالیا نقش مهمی در آموزش در سطح بینالمللی ایفا میکند و بعد از آمریکا و انگلستان، سومین کشور محبوب برای تحصیل است. دانشآموزان و دانشجویان بینالمللی، استرالیا را فقط به خاطر کیفیت بالای آموزش در این کشور انتخاب نمیکنند بلکه یکی از دلایل اصلی آنها تنوع تجربیات آموزشی و فرهنگی است که در این کشور به دست میآورند. تحصیل در مدارس استرالیا فرصت بهرهمندی از آموزش در بالاترین کیفیت، موقعیتهای مثالزدنی برای مشارکت در فعالیتهای فوق برنامه و تحصیل در محیطی بسیار پذیرا در یک جامعه چندفرهنگی را برای دانشآموزان فراهم میکند.
سیستم آموزش استرالیا غیر متمرکز است – بدین معنا که ایالتها و بعضی از قلمروها، وزارت آموزش مختص به خود را دارد و سیاستهای آموزشی خود را دنبال میکنند. با این حال، دولت فدرال سیاستهای آموزشی را تبیین میکند و اهداف ملی آموزش با توافق بین ایالتها، قلمروها و دولت فدرال تنظیم می شود. ایالتها و قلمروها، به طور مشترک بودجه مدارس ابتدایی و متوسطه را همراه با دولت فدرال تامین میکنند. ایالتها و قلمروها در حدود 75 درصد بودجه مشارکت دارند و باقیمانده آن از سوی دولت فدرال تامین میشود، که عمدتا مربوط به مدارس خصوصی است.
مدارس دولتی، خصوصی، مذهبی، شبانهروزی، مدارس مونتهسوری یا اشتاینر و مدارس تکجنسیتی انواع گوناگون مدارس در سیستم آموزشی کشور استرالیا را تشکیل میدهند که زبان آموزش در آنها انگلیسی است. بر اساس آمار موجود، در سال 2019 بالغ بر 952 هزار دانشآموز بینالمللی در مدارس استرالیا ثبت نام کرده اند که 32 درصد از آنها در مدارس بینالمللی مستقل ثبت نام کرده اند. همچنین، از این تعداد، بالغ بر 14.500 دانشآموز در حدود 144 مدرسه شبانهروزی استرالیا ثبت نام کرده و مشغول به تحصیل هستند.
تامین بودجه دولتی مدارس خصوصی، که شامل مؤسسههای مذهبی مانند مدارس کاتولیک و سایر مدارس غیر انتفاعی میشود، در مقایسه با کشورهای غربی غیر عادی به نظر میرسد و اکنون، یک موضوع سیاسی مناقشهبرانگیز است. با اینکه همکاری نزدیک بین دولتی پیرامون مسائل مربوط به مدرسه و آموزش فنی-حرفهای وجود دارد، ولی بیشتر تصمیمگیریها در این خصوص، توسط ایالتها و قلمروها انجام میشود.
هزینه تحصیل در مدارس استرالیا بر اساس نوع مدرسه و شهر و ایالت مدرسه متفاوت و نسبتا گران است و بر اساس آمار منتشرشده، مدارس دولتی و خصوصی شهر سیدنی، گرانترین مدارس در استرالیا هستند. هزینه تحصیل در مدارس شبانهروزی استرالیا در حدود 67.500 تا 71.000 دلار استرالیا در سال است.
سال تحصیلی در مدارس ابتدایی و متوسطه از اواخر ژانویه یا اوایل فوریه آغاز میشود و در دسامبر به پایان میرسد. سال تحصیلی آموزش عالی از فوریه تا نوامبر معمولا به طول میانجامد. فصلها در کشور استرالیا برعکس فصول سال در کشورهای نیمکره شمالی است.
سیستمهای آموزشی استرالیا
مدرسه در استرالیا با شش سال در مقطع ابتدایی (سال 1 تا 6) و شش سال در دبیرستان (سال 7 تا 12) شروع میشود. دانشآموزان معمولا دبستان را در سن 5 سالگی آغاز میکنند و دبیرستان را در سنین 17 تا 18 سالگی به پایان میرسانند.
فارغالتحصیلانی که سال 11 و 12 را با موفقیت به اتمام میرسانند، موفق به دریافت گواهینامه دبیرستان یا HSC میشوند (که معادل Abitur در آلمان یا Baccalaureate است) و میتوانند تحصیلات خود را آموزش عالی (دانشگاه یا کالج) ادامه دهند. عملکرد HSC هر دانشآموز بین 1 (بالاترین) تا 25 (پایین ترین) امتیازبندی میشود که به موضوعات ترکیبی و نتیجه بستگی دارد. بیشتر دانشگاه های استرالیا یک حداقل امتیاز HSC برای پذیرش دانشجویان تعیین میکنند.
زبان انگلیسی یک موضوع اجباری در تمامی دبیرستانهای استرالیا است. در بیشتر موارد، ریاضی، علوم طبیعی و تربیت بدنی نیز اجباری هستند. در بعضی از موضوعات، مانند ریاضی، طرحهای پیشرفتهای برای دانشآموزان بلندپرواز ارائه میشود.
آموزش ابتدایی
آموزش اجباری در استرالیا تا پایان سن 16 سالگی در بیشتر نواحی ادامه پیدا میکند. تحصیل در این کشور رایگان نیست – حتی مدارس دولتی نیز دارای شهریه هستند. تحصیل در مدرسه 13 سال (تا سن 18 سالگی) طول میکشد و طبق استانداردهای جهانی، در پنج سالگی آغاز میشود و کودکان وارد «سال پایه» اجباری میشوند که برای آمادهسازی کودکان جهت ورود به پایه اول دبستان طراحی شده است.
پس از سال پایه (foundation year)، شش یا هفت سال آموزش ابتدایی، که به ایالت یا قلمرو بستگی دارد، آغاز میشود (پایه 1 تا پایه 6 یا 7). برنامه درسی در ایالتهای گوناگون متفاوت است، ولی معمولا شامل انگلیسی، ریاضی، علوم اجتماعی، تکنولوژی کامپیوتر، علوم، تربیت بدنی و سلامت و فعالیتهای خلاقانه میشود. پیشرفت تحصیلی بر اساس ارزیابیها و تستهای معلم است، ولی هیچگونه امتحان پایان سال یا فارغالتحصیلی استانداردی وجود ندارد. پس از پایان مدرسه ابتدایی، هیچ مدرک رسمی بجز کارنامه اعطاشده توسط مدرسه صادر نمیشود.
با اینکه برنامه درسی استرالیا، توسط ایالتها و قلمروهای این کشور تببین میشود، یک مرجع هماهنگی با عنوان مرجع ارزیابی، گزارشدهی و برنامه درسی استرالیا (ACARA) با هدف ایجاد هماهنگی در برنامههای درسی و تضمین ارزیابی مداوم دانشآموزان، در سال 2008 تاسیس شد. برنامه درسی هنوز هم در ایالات و قلمروهای گوناگون متفاوت است، ولی خروجی اصلی فرآیند یادگیری شکل استانداری دارد. بر طبق برنامه درسی استرالیا که توسط ACARA تبیین شده، قابلیتهای اصلی که دانشآموزان باید در حوزههای یادگیری خاصی کسب کنند، را مشخص میکند. یک آزمون ارزیابی کشوری (NAPLAN) هر سال در پایههای 3، 5، 7 و 9 برای اندازهگیری کارآیی برنامه درسی استرالیا، در سراسر کشور برگزار میشود.
با این حال، تفاوتها بین مناطق مختلف زیاد است. مثلا، مقیاسهای نمرهدهی در ایالتها و قلمروهای گوناگون، کاملا متفاوت است.
آموزس متوسطه اول
مدرسه متوسطه اول در پایه 7 یا 8 آغاز میشود و تا پایان سال 10 ادامه پیدا میکند (سه یا چهار سال، متناسب ایالت یا قلمرو). پذیرش در مدارس دولتی برای دانشآموزانی که آموزش ابتدایی را به پایان رسانده اند، آزاد است. با این حال، پذیرش در دبیرستانهای نمونه برای دانشآموزان مستعد در برخی ایالتها، مستلزم موفقیت در یک آزمون ورودی است. برنامه آموزشی عمدتا شامل انگلیسی، ریاضی، علوم اجتماعی، علوم، زبانهای خارجی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، هنر و تربیت بدنی میشود. سایر موضوعات تخصصی انتخابشده، در پایههای بالاتر ارائه میشوند. ارتقا و پیشرفت تحصیلی بر اساس آزمونهای داخلی، تکلیف کتبی، ارائه شفاهی و مشارکت در کلاس درس تعیین میشود. در بیشتر ایالات و قلمروها، شرکت در آزمونهای خروجی استاندارد، برای فارغالتحصیلی الزامی نیست.
در بیشتر ایالتها و قلمروها، هیچ مدرکی برای اتمام پایه 10 صادر نمیشود. با این حال، دانشآموزان در قلمروی پایتختی استرالیا، یک «گواهینامه سال 10» دریافت میکنند. ایالت نیو ساوث ولز نیز یک «گواهینامه مدرسه» تا سال 2011 اعطا میکرد، ولی دانشآموزان از آن زمان به بعد یک سابقه پیشرفت تحصیلی (RoSA) دریافت میکنند، که همان کارنامه مدرسه حاوی نتایج تحصیلی دانشآموز است.
آموزش متوسطه عمومی دوم
تحصیل در مقطع متوسطه دوم در استرالیا اجباری نیست، ولی در سال 2016، نرخ رسمی ماندگاری – تعداد دانشآموزان متوسطه که تا سال پایانی مقطع متوسطه در مدرسه باقی میمانند – 84 درصد بوده است (بالاتر از 75 درصد در سال 2006).
دانشآموزانی که سال 10 را به پایان میرسانند، معمولا به مقطع متوسطه دوم در مدرسهشان میروند – هیچ آزمون ورودی مجزایی وجود ندارد. همچنین دانشآموزان میتوانند در برنامههای آموزش فنی-حرفهای نیز ثبت نام کنند.
آموزش متوسطه دوم در همه مناطق شامل پایههای 11 و 12 می شود. مانند مدرسه ابتدایی و متوسطه اول، دولت ایالتی و قلمروها برنامه درسی و استانداردهای ارزیابی خود را با تلفیق برنامه درسی ACARA، تبیین میکنند. پانزده موضوع شامل زبان انگلیسی، ریاضی، علوم، تاریخ و جغرافیا در برنامه آموزشی همه ایالتها و قلمروها گنجانده شده است و علاوه بر سایر موضوعات مانند زبانهای خارجی، هنر و تربیت بدنی، معمولا برنامه درسی اصلی را تشکیل میدهند. دانشآموزان میتوانند از میان موضوعات درسی اصلی، برنامه درسی دلخواه خود را تنظیم و دورههای خاصی را انتخاب کنند.
فارغالتحصیلی از مدرسه عموما نیازمند کسب حداقل امتیاز مورد نیاز در گروههای موضوعی خاص، و در بیشتر مناطق، گذراندن یک آزمون منطقهای نهایی در پایه 12 است. محتویات و معیارهای ارزیابی این آزمونها، در مناطق مختلف متفاوت است. نتایج آزمون نیز نقش مهمی در تعیین وضعیت پذیرش در آموزش عالی ایفا میکند. در بیشتر ایالتها، امتیازهای سال 12 در موضوعات گزینشی برای محاسبه رتبه پذیرش آموزش عالی استرالیا (ATAR) استفاده میشود، که دانشگاههای استرالیا از آن به عنوان یک سازوکار انتخابی استفاده میکنند. مدرک نهایی اعطاشده در پایان برنامه متوسطه دوم، غالبا گواهینامه آموزش متوسطه دوم (سال 12) نام دارد، ولی نام دقیق آن در ایالت یا قلمروهای گوناگون متفاوت است.
بعضی از دانشآموزان در استرالیا یک مدرک دبیرستان خارجی نیز دریافت میکند، مانند IB، که در مدارس IB استرالیا ارائه میشود. دیپلم IB، عمدتا توسط دانشگاههای استرالیا معادل گواهینامه متوسطه دوم در نظر گرفته میشود. همچنین، تعداد روزافزون دانشآموزان خارجی برای کسب مدرک دبیرستان استرالیا، به خصوص مدرکهای دوگانه دبیرستان، در خارج از کشور تحصیل میکنند. مثلا، از سال 2002، بر طبق مرجع ارزیابی و برنامه آموزشی ویکتوریا، بیش از 3.000 دانشآموز، گواهینامه تحصیلی ویکتوریا (VCE) را در چین به پایان رسانده اند. برنامههای VCE در فیلیپین، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، وانواتو و تیمور شرقی نیز ارائه میشود. مؤسسههای خارجی، مانند مدارس داخلی کشور، که برنامه آموزشی استرالیا را ارائه میدهند، باید در وزارت آموزش یکی از ایالتها و قلمروها به ثبت و تأیید برسند.
آموزش و تربیت فنی-حرفهای (VET)
استرالیا یک بخش VET بزرگ با برنامههای متنوع در سطوح متوسطه و عالی دارد. آموزش عمدتا همراه با استخدام، و با تمرکز زیاد بر روی آموزش عملی است و غالبا توسط مؤسسههایی موسوم به سازمانهای آموزشی ثبتشده (RTO) ارائه میشود. بر اساس گزارش مرکز ملی تحقیقات آموزش فنی-حرفهای استرالیا، در سال 2016، تعداد این سازمانها 4279 عدد بود که از 4.2 میلیون دانشآموز ثبت نام میکردند (افزایش 4.9 درصدی نسبت به سال 2015). در سال 2017، تقریبا 26 درصد دانشآموزان بینالمللی این کشور در برنامه های VET ثبت نام کرده بودند.
در سطح متوسطه، برنامه های VET منجر به دریافت گواهینامههایی در سطوح و حوزههای مختلف (گواهینامه های سطح I، II و III) میشود. برنامه های گواهینامه، آموزش را در زمینههای فنی-حرفهای و تجارت با سطوح پیچیدگی تصاعدی ارائه میدهند. گواهینامه IV، در بالاترین سطح، معادل گواهینامه آموزش متوسطه دوم در نظر گرفته میشود و دسترسی دانشآموز به آموزش عالی را امکانپذیر میسازد. بخش عمدهای از دانشآموزان VET در استرالیا، در برنامههای اعطای گواهینامه شرکت میکنند.
در سطح عالی، برنامههای VET منجر به دریافت یک دیپلم، دیپلم پیشرفته، مدرک تکمیلی یا دیپلم تکمیلی میشود. طول این برنامهها از شش ماه در برنامههای تکمیلی، تا 1 یا 2 سال در برنامههای دیپلم میشود. دیپلمها و گواهینامههای تکمیلی در بخش آموزش عالی نیز ارائه میشوند، ولی برنامههایVET تمرکز بیشتری بر روی آموزش کاربردی دارند. در همه این برنامهها، مهارتهای فنی-حرفه ای پیشرفته انتقال داده میشود و همزمان مسیری برای آموزش عالی نیز ایجاد میشود. ممکن است دارندگان دیپلم یا دیپلم پیشرفته VET، از گذراندن به ترتیب یک یا دو سال برنامه مقطع کارشناسی معاف شوند. همچنین، دارندگان دیپلم تکمیلی، تحت شرایط خاصی میتوانند در برنامههای کارشناسی ارشد پذیرفته شوند.
آموزش اجباری
آموزش اجباری برای همه کودکان بین سنین 5 تا 15 سالگی اجباری است. این سن ممکن است در برخی ایالتها تا حدی متفاوت باشد.
زبان آموزش
انگلیسی، زبان رسمی کشور استرالیا و زبان اصلی آموزش در این کشور است. بعضی از مدارس برنامههای دوزبانه یا برنامههایی به سایر زبانهای ارائه میدهند. زبانهای بومیان نیز در برخی مناطق استفاده میشود.
انواع مدارس استرالیا
مدارس دولتی
تحصیل در مدارس ایالتی (یا مدارس دولتی) هزینه بسیاری کمی برای استرالیاییها دارد و بنابراین، دانشآموزان از جوامع گوناگونی وارد این مدارس میشوند. مدرسههای دولتی به اندازه مدارس خصوصی، رسمی نیستند، مثلا با در نظر گرفتن لباس فرم مدرسه. غیر از موضوعات اصلی، مدارس دولتی انعطافپذیری زیادی در فراهمسازی موضوعات مختلف برای دانشآموزان خود دارند. بعضی از این مدارس بیش از 50 موضوع مختلف را ارائه میدهند که دانشآموزان از بین آنها، باید شش موضوع (که برخی از آنها اجباری هستند) را انتخاب کنند. کلاسهای درس در این مدارس از ساعت 9 صبح تا 3 بعدازظهر برگزار میشود. فعالیتهای ورزشی – در صورت انتخاب توسط دانشآموز – نیز در طول این زمان انجام میشوند.
همه مدارس دولتی در استرالیا، دارای آزمایشگاههای کامپیوتر پیشرفته و برخی حتی استودیوهای ضبط صوتی-تصویری هستند. همچنین، مراکز آموزش فنی-حرفهای با تکنولوژیهای روز دنیا، آزمایشگاههای عکاسی و امکانات چندرسانهای مدرن در این کشور وجود دارد. برنامههای ارائهشده شامل طیف گستردهای از موضوعات از موسیقی، رقص، باله و نمایش تا مدیریت بازرگانی، علم هوانوردی و فناوری اطلاعات میشود. ورزشها شامل فوتبال، گلف، تنیس، بسکتبال و حتی سرفینگ در نواحی ساحلی میشود. بعضی از مدارس برنامههای پیشرفته با تنوعی از زبان، ورزش، هنر و موسیقی ارائه میدهند.
در شهرهای کوچکتر، برنامههای منطقهای برای مدارس دولتی وجود دارد. موضوعات اصلی همیشه ارائه میشوند، ولی تعداد موضوعات اختیاری ممکن است دارای محدودیت باشد. اگر به یک سبک زندگی آرامتر علاقمند هستید، این مدارس یک جایگزین مقرونبهصرفه برای شما است که سطح آموزشی طراحیشده برای همه استرالیاییها را فراهم میسازد.
مدارس خصوصی
مدارس خصوصی استرالیا را میتوان با مدارس خصوصی در بریتانیا مقایسه کرد. سطح آموزشی در اینگونه مدارس، سخت و از دیدگاه آموزشی، بالاتر از مدارس دولتی است. بیشتر والدین استرالیایی، اگر بتوانند ترجیح میدهند فرزندان خود را به یک مدرسه خصوصی بفرستند.
فعالیتهای فوق برنامه نقش مهمی در این مدارس ایفا میکند: تقریبا همه دانشآموزان فعالانه در ورزش یا موسیقی مشارکت میکنند. همیشه چیزی برای ارائه قبل، در طول ساعتهای کلاس و پس از آن شامل تعطیلات آخر هفته، برای دانشآموزان وجود دارد – و به نظر میرسد این گزینهها بیشمار هستند. از این نظر، شهریه بالاتر در این مدارس نمایانگر برتری آنها است. این مدارس ترجیح میدهند دانشآموزان خارج از کشور کمتری داشته باشند، ولی بر روی عملکرد آنها به طور انفرادی و اختصاصی نظارت میکنند.
بر خلاف مدارس دولتی، بعضی از مدارس خصوصی، شبانهروزی نیز هستند. این موضوع برای دانشآموزانی که از مزارع بزرگ (که در استرالیا Station نامیده میشوند) میآیند، بسیار حایز اهمیت است. این مدارس غالبا صدها کیلومتر با خانه فاصله دارند و دانشآموزان میتوانند فقط در تعطیلات مدرسه به خانه بروند.
مدارس خصوصی در استرالیا، فرصتهای چندوجهی برای دانشآموزان فراهم میکنند. دانشآموزانی که در موسیقی تجربه دارند، میتوانند در ارکسترهای برتر (جاز یا کلاسیک) بنوازند یا در گروههای کر بینظیر آواز بخوانند. ورزش در این مدارس یک اولویت است؛ تیمهای ورزشی زیادی در مدارس خصوصی استرالیا وجود دارند که به رقابت با سایر مدارس میپردازند.
غالبا، مدارس خصوصی دارای استخر شنا (که عمدتا در اندازه المپیک است)، زمین تنیس، زمینهای کریکت، راگبی یا فوتبال، یا حتی زمینهای گلف مختص به خود هستند. یک مدرسه در هروی بی (Hervey Bay) در نزدیکی سد بزرگ مرجانی کویئنزلند، دارای قایق موتوری برای کلاسهای زیستشناسی دریایی است. بنابراین دانشآموزان میتوانند وال، دلفین و ماهیهای استوایی را از نزدیک مشاهده کنند. این موقعیت، اگر مستعد دریازدگی نباشید، بسیار فریبنده و جذاب است.
مدارس مذهبی در استرالیا
بیشتر مدارس کشور استرالیا، مدارس دولتی بدون وابستگی به کلیسا هستند. مدارس کاتولیک گروه بزرگ بعدی مدارس این کشور را تشکیل میدهند، و پس از آن مدارس غیر انتفاعی هستند که گروههای غیر کلیسایی یا طیفی از اعتقادات مذهبی مانند مسیحیت، انگلیکن، کلیسای متحده و ادونتیستهای روز هفتم را شامل میشوند.
مدارس شبانه روزی
در همه قلمروها و ایالتهای استرالیا مدرسه شبانهروزی وجود دارد. این مدارس از دانشآموزان شبانهروزی و نیمه شبانهروزی، که تعطیلات آخر هفته را به خانه میروند، تشکیل شده است. بعضی از مدارس شبانهروزی از دانشآموزان روزانه نیز ثبت نام میکنند. بعضی از این مدارس هم، صرفا دخترانه یا پسرانه هستند.
مدارس جایگزین در استرالیا
مدارس جایگزین به مدارسی گفته میشود که فلسفه آموزشی خاصی، متفاوت از مدارس معمولی ارائه میدهند. برخی از نمونههای این مدرسهها شامل مدارس مونتهسوری و مدارس اشتاینر میشوند. همچنین مدارس دیگری نیز وجود دارد که رویکرد آموزشیشان را تحت طبقهبندی مدارس جایگزین توصیف میکنند.
مدارس دخترانه
با اینکه بیشتر مدارس در استرالیا مختلط هستند، صدها مدرسه تکجنسیتی مستقل و کاتولیک، و نیز تعدادی مدرسه دولتی تکجنسیتی در این کشور وجود دارد. تعداد مدارس دخترانه نسبت به مدارس پسرانه در استرالیا بیشتر است.
مدارس پسرانه
با اینکه بیشتر مدارس در استرالیا مختلط هستند، صدها مدرسه تکجنسیتی مستقل و کاتولیک، و نیز تعدادی مدرسه دولتی تکجنسیتی در این کشور وجود دارد. تعداد مدارس دخترانه نسبت به مدارس پسرانه در استرالیا بیشتر است.
هزینه تحصیل و ویزای مدارس استرالیا
هزینههای تحصیل در استرالیا
تحقیقات جدید نشان داده است که مدارس دولتی و خصوصی شهر سیدنی، گرانترین مدارس در استرالیا هستند و برخی از والدین تقریبا نیم میلیون دلار برای تحصیل فرزندشان پرداخت میکنند.
بر طبق شاخص آموزش برای برنامهریزی گروه سرمایهگذاری آینده (Futurity Investment Group)، والدین دارای یک فرزند در شهر سیدنی، که تحصیل را در سال 2021 در یک مدرسه خصوصی شروع میکند، به طور میانگین 448.035 دلار در طول دوره تحصیل او هزینه خواهند کرد.
والدینی که فرزند خود را به مدرسه دولتی میفرستند نیز، در مجموع 90.122 دلار برای تحصیل فرزندشان هزینه میکنند، که 10 درصد بالاتر از میانگین کشوری 81.823 دلار است.
ولی شهریه سالانه 433 دلاری فقط بخشی از هزینه کل است. باقیمانده این مبلغ به مواردی مانند هزینههای خارج از مدرسه، اردوهای مدرسه، تجهیزات ورزشی، دستگاههای الکترونیکی، لباس فرم و کتاب درسی مربوط میشود.
ملبورن در جایگاه دوم بالاترین هزینههای مدارس خصوصی است. هزینه تحصیل یک دانشآموز در مدرسه ابتدایی یا متوسطه تا 393.534 دلار برآورد شده است. شهریه تحصیل هر دانشآموز در مدرسه دولتی نیز 86.737 دلار تخمین زده میشود.
گرانترین مدارس کاتولیک نیز در بریزبن وجود دارند، که دوره تحصیل 13 ساله فرد در آنها، در مجموع 266.614 دلار هزینه در بر خواهد داشت. جایگاه بعدی در اختیار ملبورن با 142.923 دلار است.
با اینکه مدارس دولتی و خصوصی هاربر سیتی گرانتر هستند، افرادی که تمایل به ثبت نام فرزندشان در مدارس کاتولیک دارند، کمترین هزینه را در این منطقه پرداخت خواهند نمود.
تحصیل در مدارس کاتولیک در یک دوره سیزده ساله در سیدنی تقریبا 128.828 دلار، در پرث 136.963 دلار و در آدلاید 137.828 دلار هزینه دارد.
والدین در بریزبن برای مدارس دولتی در حدود 73.159 دلار پرداخت خواهند کرد – که کمترین میزان در شهرهای پایتخت ایالتی است – در صورتی که آموزش دولتی در منطقه ویکتوریا، ارزانترین گزینه است و 57.719 دلار هزینه دارد.
مجموع هزینه تحصیل در مدارس دولتی آدلاید 83.681 دلار و در پرث 74.369 دلار است.
مطابق بررسی گروه سرمایهگذاری آینده درباره تاثیر مالی کووید 19، والدین به دلیل همهگیری کرونا، بهطور میانگین 808 دلار اضافی برای هزینههای تحصیلی هر کودک خود پرداخت میکنند. در طول پاندمی، 46 درصد والدین در مدارس دولتی بیش از دو ساعت در روز برای پشتیبانی از آموزش فرزندشان وقت صرف میکنند، این مقدار برای والدین در مدارس کاتولیک 36 درصد و در مدارس غیر انتفاعی 33 درصد بوده است.
ویزای تحصیلی
به منظور تحصیل در استرالیا، باید یک ویزای تحصیلی استرالیا را دریافت کنید. شما باید بتوانید به وزارت امور داخلی استرالیا ثابت کنید که دارای شرایط و ملزومات اصلی و مهم ویزای دانشجویی استرالیا هستید:
- شرایط صحت درخواست ویزای تحصیلی (GTE)
- شرایط مالی
- صلاحیت مهارت زبانی
- صلاحیت سلامتی و شخصیتی
همچنین باید اپلیکیشن فرم ویزای دانشجوی استرالیا را تکمیل کنید، اپلیکیشن فی ویزا را پرداخت نمایید، و احتمالا در یک مصاحبه شرکت کنید. در اینجا به تمام مواردی که لازم است بدانید، اشاره می کنیم.
صحت درخواست ویزای تحصیلی (GTE) چیست؟
شرط صحت درخواست ویزای تحصیلی (GTE) در نوامبر 2011 مطرح شد و بر طبق آن، متقاضی ویزا باید بتواند یک تمایل اصیل برای اقامت موقت در استرالیا با هدف تحصیل، یا همراهی با یک دانشجو به عنوان همراه (همسر یا فرزند) یا سرپرست را اثبات کند. تصمیمگیرندگان در وزارت امور داخلی استرالیا، عوامل زیر را مد نظر قرار میدهند:
- شرایط کشور مبدا شما
- شرایط بالقوه برای شما در استرالیا
- ارزش دوره انتخابی برای آینده شما
- تاریخچه مهاجرتی شما
برای اینکه مشخص شود شرایط GTE در مورد شما صدق میکند یا نه، ممکن است از شما خواسته شود در یک جلسه مصاحبه در نزدیکترین سفارتخانه یا کنسولگری استرالیا حاضر شوید. بعضی از متقاضیان فقط لازم است برای ویزا یک اپلیکیشن فرم را تکمیل کنند.
تمامی دانشجویان بینالمللی برای یک ویزای مشابه اقدام میکنند: ویزای تحصیلی (Subclass 500)، که باید بهصورت آنلاین برای آن اقدام نمایید.
همه انواع تحصیل که در زیر آمده است، شامل این نوع از ویزا میشود:
- ELICOS مستقل (دوره فشرده زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی)
- مدارس (ابتدایی یا متوسطه)
- برنامه تبادلی مدرسه متوسطه
- آموزش فنی-حرفهای (VET)
- آموزش عالی
- تحقیقات تحصیلات تکمیلی
- دورههای بدون مدرک
- دانشجویان بینالمللی که هزینه تحصیلشان توسط وزارت امور خارجه یا دفاع تامین میشود.
نکات قابل توجه درباره این نوع از ویزا:
- شما میتوانید برای طول دوره آموزشی خود در کشور بمانید.
- باید در یک دوره تماموقت در یک مؤسسه آموزشی معتبر ثبت نام کرده باشید.
- می توانید 40 ساعت در یک دوره دوهفته ای (که از دوشنبه آغاز میشود) کار کنید.
- ویزا دارای شرایط خاصی است. می توانید فهرست کامل شرایط برای این نوع از ویزا را در وبسایت وزارت امور داخلی استرالیا مشاهده کنید.
پیش از اقدام برای ویزا، باید تاییدیه ثبت نام (COE) یا نامهای ارائه دهید که تایید کند شما در یک دوره در مؤسسههای تاییدشده همسود (CRICOS) پذیرفته شده اید. COE به صورت یک کد آنلاین است که برای ورود به بخش خاصی در پروسه اپلیکیشن ویزا به آن نیاز خواهید داشت. همچنین باید برای شهریه خود، ودیعه پرداخت کنید.
0 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است