logo
مدارس انگلستان
فهرست مطالب
معیار های جستجو

معیار های جستجو

country
country
country
country
country
محدوده شهریه مدارس
از
£
پوند استرلینگ
تا
£
مرتب سازی
مرتب سازی بر اساس
همه کمترین شهریه بیشترین شهریه

مدارس انگلستان

انواع مدارس انگلستان


مدارس انگلستان به پنج دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

1. مدارس انگلستان بر اساس جنسیت

2. مدارس انگلستان بر اساس شیوه اداره و تامین بودجه

3. مدارس انگلستان بر اساس مقطع تحصیلی

4. مدارس انگلستان بر اساس ساعات آموزشی و تامین اسکان و تغذیه دانش‌آموزان

5. مدارس انگلستان بر اساس گرایش‌های تحصیلی و سیستم‌‌های آموزشی

 

  • مدارس دخترانه انگلستان، مدارس پسرانه انگلستان، مدارس مختلط انگلستان

مدارس انگلستان، متناسب با جنسیت دانش‌آموزان به سه دسته مدارس دخترانه، مدارس پسرانه و یا مدارس مختلط (دخترانه-پسرانه) تقسیم می‌شوند. مدارس تک‌جنسیتی در انگلستان، مزایای زیادی برای دانش‌آموزان دارند. در این مدارس، فرزندتان می‌تواند در یک محیط راحت، جامع و سالم تحصیل کند. در مدارس صرفا دخترانه یا صرفا پسرانه، دانش‌آموزان بر روی رشد شخصیتی و ارتقاء دستاوردهای تحصیلی خود در یک فضای امن و آرام متمرکز می‌شوند. مدارس تک‌جنسیتی انگلستان که عمدتا جزء مدارس معتبر و شناخته‌شده شبانه‌روزی و خاص انگلستان هستند، از امکانات زیادی برخوردار بوده و فرصت‌های تحصیلی جذابی را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهند.

منتقدان مدارس تک‌جنسیتی بر این باور هستند که فضای این مدارس مصنوعی بوده و مانع رشد مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان می‌شود. آنها بر این باورند که در این مدارس، دانش‌آموزان به خوبی آماده ورود به زندگی در دنیای واقعی نمی‌شوند. بنابراین، تعداد زیادی مدرسه مختلط دخترانه-پسرانه در انگلستان وجود دارد. این مدارس، از سطح آموزشی بالایی برخوردار هستند و فارغ‌التحصیلان آنها در بهترین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دنیا به ادامه تحصیل می‌پردازند. در انگلستان، عمده مدارس از نوع مختلط (دخترانه-پسرانه) هستند.

  • مدارس دولتی/ خصوصی انگلستان

شیوه اداره و تامین بودجه در مدارس انگلستان، باعث ایجاد دسته‌بندی مهم دیگری با عنوان مدارس دولتی و مدارس خصوصی در این کشور می‌شود. مدارس دولتی انگلستان، مانند سایر مدارس دولتی در جهان، بر اساس قوانین، مقررات و بودجه‌بندی دولتی اداره می‌شوند و اجازه دریافت شهریه از دانش‌آموزان خود را ندارند. تقریبا 97 درصد دانش‌آموزان در انگلستان، در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند. مقررات ثبت نام در این مدارس با مدارس خصوصی کاملا متفاوت است و دانش‌آموزان خارجی حق تحصیل در این مدارس را ندارند. در مقابل، مدارس خصوصی انگلستان به دلیل عدم دریافت بودجه از دولت، برای تامین هزینه‌های خود، از دانش‌آموزان شهریه دریافت می‌کنند. علاوه بر آن، در تدوین برنامه آموزشی خود ملزم به تابعیت از قوانین دولت و اتخاذ یک سیستم آموزشی خاص نیستند، اما به طور منظم توسط سازمان‌ها و نهادهای مربوطه مورد ارزیابی و اعتبارسنجی سالانه قرار می‌گیرند.

  • مدارس ابتدایی، متوسطه و کالج در انگلستان

آموزش ابتدایی در سیستم آموزشی مدارس انگلستان، از سن 5 سالگی آغاز می‌شود و تا 11 سالگی ادامه پیدا می‌کند. مقطع ابتدایی در انگلستان، دربرگیرنده Key Stage های یک و دو است. دانش‌آموزان در این مقطع، دانش ابتدایی در مورد موضوعات مختلفی مانند زبان انگلیسی، ریاضی، تربیت بدنی، علوم و جغرافیا و … را به دست می‌آورند و برای ورود به سطح بعدی تحصیل خود آماده می‌شوند.

در مقطع متوسطه، دانش‌آموزان 11 تا 16 ساله وارد دومین فاز در سیستم آموزشی مدارس انگلستان می‌شوند. این مقطع دربرگیرنده مقطع‌های Key Stage 3 و Key Stage 4 است. مقطع متوسطه، به عنوان یکی از مراحل اجباری و مهم تحصیل کودکان در انگلستان است. دانش‌آموزان باید در آزمون‌های GCSE یا گواهینامه عمومی آموزش متوسطه (General Certificate of Secondary Education) شرکت کنند تا بتوانند وارد مرحله بعدی تحصیل خود شوند. آموزش ابتدایی و متوسطه در انگلستان اجباری است و دانش‌آموزان بعد از 16 سالگی، می‌توانند در مورد ادامه تحصیل آکادمیک یا یادگیری یک حرفه و ورود به بازار کار تصمیم‌گیری کنند.

در انگلستان، دانش‌آموزانی که قصد ادامه تحصیل و دریافت مدرک A-level یا BTEC و سایر گواهینامه‌های مورد نیاز برای ورود به دانشگاه را دارند، می‌توانند تحصیل خود را در مدارس یا کالج‌های مربوطه ادامه دهند. علاوه بر این، امکان تحصیل در مسیرهای شغلی و حرفه‌ای گوناگون برای دانش‌آموزان بالای 16 ساله فراهم است. در کالج‌های انگلستان، علاوه بر دوره آموزشی A-level یا سیستم‌های آموزشی بین‌المللی مانند IB، امکان تحصیل در دوره‌های تخصصی فاندیشن نیز برای دانش‌آموزان وجود دارد.

  • مدارس روزانه/ شبانه‌روزی انگلستان

مدرسه روزانه، مرکز آموزشی است که در آن دانش‌آموزان پس از پایان ساعات آموزشی روزانه، به خانه خود باز می‌گردند. مدارس روزانه انگلستان، صرفا مسئولیت آموزش دانش‌آموزان در طول ساعات حضور آنها در مدرسه (شامل آموزش‌های آکادمیک و فعالیت‌های فوق برنامه مدرسه)، را بر عهده دارند. مدارس روزانه در انگلستان می‌توانند از هر دو نوع دولتی یا خصوصی باشند. فعالیت مدارس روزانه در انگلیس، معمولا بین ساعات 8 تا 9 صبح شروع شده و در ساعات 15 تا 16 عصر به پایان می‌رسد. در مقابل، مدارس شبانه‌روزی علاوه بر ارائه آموزش، مسئولیت تامین محل سکونت، تغذیه و امنیت دانش‌آموزان در طول ساعات روز را بر عهده دارند. فعالیت‌های فوق برنامه مدرسه، در ساعات پایانی روز به دانش‌آموزان ساکن خوابگاه مدرسه ارائه می‌گردد و بدین ترتیب دانش‌آموزان زمان بیشتری برای بهره‌مندی از امکانات فوق برنامه مدرسه و فرصت بیشتری برای رشد و پرورش استعدادهای خود در اختیار دارند.

  • مدارس انگلستان بر اساس گرایش‌های تحصیلی و سیستم‌های آموزشی

    • مدارس ارائه‌کننده سیستم آموزشی International Baccalaureate در انگلستان (یا UK IB Schools)
      در حال حاضر، در مجموع 139 مدرسه IB یا IB World School در کشور انگلستان وجود دارد که همگی آموزش‌های خود را به زبان انگلیسی ارائه می‌دهند. از این میان، 91 مدرسه برنامه دیپلم IB یا IB Diploma را به دانش‌آموزان خود ارائه می‌دهند. تنها 5 مدرسه در کشور انگلستان، امکان تحصیل در هر سه برنامه سیستم آموزشی IB، شامل PYP یا برنامه سال‌های ابتدایی، MYP یا برنامه سال‌های میانی و DP یا برنامه دیپلم را فراهم کرده اند.
    • مدارس مذهبی انگلستان (UK Faith Schools)
      مدارس مذهبی موظف به ارائه سیستم آموزشی ملی انگلستان هستند، ولی می‌توانند در مورد مطالعات مذهبی خود مستقل عمل کنند. این مدارس ممکن است معیارهای پذیرش و سیاست‌های استخدامی متفاوتی نسبت به مدارس دولتی داشته باشند، ولی همه دانش‌آموزان می‌توانند برای تحصیل در این مدارس اپلای کنند.
    • مدارس خاص انگلستان (UK Special Schools)
      مدارس خاص انگلستان، مشابه مدارس استثنائی در ایران هستند و در یکی از حوزه‌های ارتباط و تعامل، شناخت و یادگیری، سلامت اجتماعی، احساسی و ذهنی، نیازهای فیزیکی و حسی به دانش‌آموزان بالای 11 ساله آموزش‌های تخصصی ارائه می‌دهند. این مدارس، می‌توانند در یکی از حوزه‌های فوق به صورت تخصصی‌تر خدمات آموزشی خود را ارائه دهند؛ به عنوان مثال برای اختلالات طیف اوتیسم، اختلال بینایی یا نیازهای گفتاری، زبانی و ارتباطی (SLCN).
    • مدارس آزاد انگلستان (UK Free Schools)
      مدارس آزاد انگلستان، بودجه خود را از دولت دریافت می‌کنند ولی توسط گروه‌هایی مانند خیریه‌ها، دانشگاه‌ها، مدارس مستقل، گروه‌های اجتماعی و اعتقادی، آموزگاران، والدین و کسب‌وکارها اداره می‌شوند. این مدارس موظف به ارائه سیستم آموزشی ملی انگلستان نیستند. انواع مدارس آزاد شامل دو دسته کالج‌های فنی دانشگاه (University technical colleges) و مدارس استودیو (Studio schools) می‌شود. کالج‌های فنی دانشگاهی در موضوعاتی مانند مهندسی و ساخت، آموزش‌های خود را به صورت تخصصی همراه با مهارت‌های کسب‌وکار و استفاده از IT ارائه می‌دهد. مدارس استودیو، مدارسی کوچک با جمعیت حدودا 300 دانش‌آموز هستند و آموزش‌های خود را مبتنی بر پروژه‌های گوناگون و کار در موقعیت‌های واقعی ارائه می‌دهند.
      آکادمی‌های انگلستان (UK Academies)
      آکادمی‌ها در انگلستان بودجه خود را به‌طور مستقیم از دولت دریافت می‌کنند و توسط هیئت امنای آکادمی اداره می‌شوند. آکادمی‌ها نیز ملزم به پیروی از سیستم آموزشی ملی انگلستان نیستند و آزادی عمل بیشتری در ارائه برنامه آموزشی خود دارند. این مدارس فاقد شهریه هستند و زمان ترم‌های تحصیلی را خود انتخاب می‌کنند. هیئت امنای آکادمی از شرکت‌های غیر انتفاعی تشکیل می‌شوند. بعضی از آکادمی‌ها دارای اسپانسر از میان کسب‌وکارها، دانشگاه‌ها، سایر مدارس، گروه‌های مذهبی و اعتقادی و گروه‌های داوطلب هستند.

ویژگی‌های مدارس شبانه‌روزی استاندارد انگلستان


مدارس شبانه روزی استاندارد انگلستان

ویژگی‌های مدارس شبانه‌روزی استاندارد در انگلستان

جمعیت دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی استاندارد انگلستان، ترکیب متنوعی از دانش‌آموزان بریتانیایی و دانش‌آموزان بین‌المللی از کشورهای مختلف جهان است. دانش‌آموزان بین‌المللی بخش قابل توجهی از جمعیت دانش‌آموزی را شکل می‌دهند و زبان آموزش در این مدارس، انگلیسی است.

مدارس شبانه‌روزی استاندارد انگلستان، از کیفیت آموزشی مطلوبی برخوردارند و غالبا سیستم آموزشی ملی انگلستان (شامل دوره‌های GCSE و A-level) را به دانش‌آموزان ارائه می‌دهند. با این‌حال، در برخی از مدارس شبانه‌روزی استاندارد، کیفیت آموزش با مدارس برتر نیز برابری می‌کند و این مدارس همچنان در حال ارتقاء امکانات و تسهیلات رفاهی و آموزشی دانش‌آموزان هستند.

مدارس شبانه‌روزی استاندارد انگلستان، به‌طور منظم و سالانه توسط سازمان‌های مسئول ارزیابی کیفیت و اعتبارسنجی مدارس، مورد بررسی و ارزشیابی قرار می‌گیرند. این سازمان‌ها، عملکرد مدارس و امکانات آنها را بر اساس معیارهای مشخصی، ارزیابی می‌کنند و در گزارش سالانه خود، علاوه بر بیان سطح مدرسه، پیشنهاداتی برای بهبود خدمات آنها نیز ارائه می‌دهند. بر این اساس، مدارس، فرصت بهبود امکانات و ارتقاء سطح آموزشی خود در سال آینده را به دست می‌آورند.

ویژگی‌های مدارس شبانه‌روزی برتر انگلستان


ویژگی های مدارس شبانه‌روزی برتر انگلستان

مدارس شبانه‌روزی برتر در انگلستان

مدارس شبانه‌روزی برتر انگلستان، در مقایسه با مدارس استاندارد، از سطح بالاتری برخوردارند و دارای امکانات زیادی هستند. مدارس شبانه‌روزی برتر انگلستان معمولا در فضاهایی گسترده با امکانات ورزشی، علمی، آموزشی و رفاهی متنوعی قرار دارند.

کلاس‎های درس در مدارس شبانه‌روزی برتر انگلستان، معمولا در مقایسه با مدارس استاندارد، جمعیت کمتری دارند و آموزگاران تمرکز و فرصت بیشتری برای رسیدگی انفرادی و آموزش تک‌تک دانش‌آموزان دارند. این مدارس ممکن است در پذیرش دانش‌آموزان خارجی دارای محدودیت باشند. می‌توان گفت تعداد دانش‌آموزان بومی این مدارس، تا حد قابل توجهی از خارجی‌ها بیشتر است.

مدارس شبانه‌روزی برتر انگلستان، در پذیرش دانش‌آموز جدید سختگیری بیشتری دارند و بر اساس معیارها و آزمون‌های ورودی خاصی، سطح دانش و صلاحیت متقاضیان را بررسی می‌کنند.

این مدارس، به دلیل کیفیت آموزشی برتر خود، علاوه بر ارائه سیستم آموزشی ملی انگلستان، می‌توانند سیستم‌های آموزشی بین‌المللی مانند IB یا دوره‌های پیشرفته سیستم آموزشی آمریکایی، یعنی AP را در بعضی دروس خاص به دانش‌آموزان ارائه دهند.

ویژگی‌های مدارس شبانه‌روزی خاص در انگلستان


مدارس شبانه روزی خاص در انگلستان

مدارس شبانه‌روزی خاص در انگلستان

مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان، شناخته‌شده‌ترین، معتبرترین و مهم‌ترین مدارس در کشور انگلستان هستند و از شهرت خوبی در حوزه آموزش دانش‌آموزان در پایه‌های مختلف برخوردارند. در طول تاریخ، افراد سرشناس و مهمی از این مدارس فارغ‌التحصیل شده اند. بسیاری از نخست وزیران، وزیران و اعضای کابینه در دولت‌های مختلف انگلستان و افراد تاثیرگذار در پیشرفت علوم و صنایع گوناگون عمدتا در مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان تحصیل کرده اند.

مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان، عموما دارای قدمتی طولانی (مثلا 600-700 سال) هستند و به عنوان مدارس شبانه‌روزی سنتی (Traditional Boarding School) انگلستان نیز شناخته می‌شوند. مدارس شبانه‌روزی سنتی، به لحاظ قدمت ساختمان‌ها، جزء بناهای تاریخی انگلستان محسوب می‌شوند. هر ساله، مسئولین مدارس شبانه‌روزی سنتی (یا مدارس شبانه‌روزی خاص) اقدام به بازسازی زیرساخت‌ها و ساختمان‌ها یا افزودن بناهای جدید به این مدارس می‌کنند.

اکثر مدارس تک‌جنسیتی کشور انگلستان، یا به عبارتی مدارس صرفا دخترانه یا صرفا پسرانه، جزء مدارس شبانه‌روزی خاص به شمار می‌آیند. نکته شایان توجه دیگر در مورد جمعیت دانش‌آموزی مدارس خاص انگلستان، نسبت تعداد دانش‌آموزان انگلیسی (British) و دانش‌آموزان خارجی در آنهاست. می‌توان گفت حداقل 90 درصد جمعیت دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان را بریتانیایی‌ها تشکیل می‌دهند. این افراد عمدتا شامل دو گروه می‌شوند:

– افرادی که اصالت بریتانیایی دارند؛ یعنی اهل یکی از چهار کشور انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی هستند.

– نسل دوم یا سوم مهاجرانی که سال‌ها پیش به انگلستان مهاجرت کرده اند و به لحاظ فرهنگی و زبانی، انگلیسی محسوب می‌شوند و دارای پاسپورت انگلیسی هستند.

تعداد دانش‌آموزان بین‌المللی در مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان بسیار کم است و این مدارس، در پذیرش دانش‌آموزان خارجی محدودیت‌های بسیاری دارند. به عنوان مثال، ممکن است ظرفیت پذیرش سالانه دانش‌آموزان ایرانی در یک مدرسه شبانه‌روزی خاص، حداکثر 1 یا 2 نفر باشد.

علاوه بر این، دریافت پذیرش از مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان بسیار دشوار است و شرایط سختگیرانه‌ای برای ورود به این مدارس وجود دارد. آزمون ورودی مدارس، بر اساس پایه تحصیلی، پیرامون موضوعات مختلفی مانند ریاضیات، شیمی یا فیزیک برگزار می‌شود و عمدتا، حضور دانش‌آموز در مدرسه برای شرکت در آزمون ورودی الزامی است. بدین معنا که اگر فرزندتان متقاضی تحصیل در یکی از مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان است، باید پس از دریافت ویزای کوتاه‌مدت انگلستان، برای شرکت در آزمون وارد این کشور شود.

یکی دیگر از تفاوت‌های مدارس شبانه‌روزی خاص با سایر مدارس شبانه‌روزی انگلستان، این است که در فرآیند پذیرش، ممکن است چندین جلسه مصاحبه با دانش‌آموز برگزار شود. در واقع، به دلیل فرآیند پیچیده و سختگیرانه مدرسه برای ارزیابی دانش‌آموزان، زمان نسبتا طولانی و زیادی برای تصمیم‌گیری در مورد صلاحیت دانش‌آموز برای دریافت پذیرش و آغاز تحصیل در این مدارس صرف می‌شود.

معدل و سطح دانش زبان انگلیسی هم، در مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان تاثیر بسزایی دارد. دانش‌آموزان با معدل خوب و سطح زبان بالا، شانس بیشتری برای دریافت پذیرش از این مدرسه‌ها دارند.

تفاوت دیگر مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان با سایر مدارس در این کشور، این است که دانش‌آموزان باید حداقل سه پایه آخر دوران تحصیلی خود را در این مدارس تحصیل کنند. این مدارس غالبا برای پایه 11 پذیرش نمی‌دهند و دانش‌آموزان دبیرستانی، می‌توانند از پایه 10 تحصیل خود را آغاز کنند. شایان ذکر است اعتبار مدارس شبانه‌روزی خاص انگلستان به قدری بالاست که شانس موفقیت فارغ‌التحصیلان این مدارس را برای دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج در انگلستان و سایر موسسات آموزش عالی برتر در سراسر جهان بالا می‌برد.

ویژگی تحصیل در مدارس روزانه خصوصی انگلستان


ویژگی های مدارس روزانه خصوصی انگلستان

تحصیل در مدارس روزانه خصوصی انگلستان

مدارس خصوصی انگلستان که می‌توان از آنها به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های مدارس مستقل نام برد، از حمایت مالی دولتی استفاده نمی‌کنند. بنابراین، دانش‌آموزان برای تحصیل در این مدارس ملزم به پرداخت شهریه هستند. شهریه مدارس خصوصی انگلستان برای دانش‌آموزانی که در حال تحصیل در این مدارس هستند، غالبا سه بار در سال، به صورت قسط‌های ترمی پرداخت می‌شود.

شهریه تحصیل در دبیرستان‌های روزانه خصوصی انگلستان، بین 4.000 تا 8.000 پوند در هر ترم و برای دانش‌آموزان شبانه‌روزی در حدود 15.000 پوند در هر ترم تحصیلی است. اما این ارقام، ممکن است از مدرسه‌ای به مدرسه دیگر و همچنین از منطقه‌ای به منطقه دیگر، تفاوت داشته باشند. به دلیل اینکه مدارس خصوصی انگلستان، شهریه دریافت می‌کنند، بنابراین توانایی ارائه امکانات و تسهیلات متنوع‌تر و باکیفیت‌تری را دارند. همچنین فهرست فعالیت‌های فوق برنامه در این مدارس از تنوع بیشتری برخوردار است.

سیستم آموزشی در مدارس خصوصی انگلستان، الزاما از سیستم آموزشی ملی این کشور پیروی نمی‌کند. همه مدارس خصوصی انگلستان به طور منظم مورد ارزیابی و اعتبارسنجی سازمان‌های معتبری مانند OFSTED یا ISI (Independent Schools Inspectorate) قرار می‌گیرند. مدارس خصوصی الزاما بر اساس معیارهای آکادمیک به متقاضیان جدید پذیرش نمی‌دهند. اما بهترین مدارس خصوصی در انگلستان، به صورت کاملا گزینشی و بر اساس ارزیابی صلاحیت‌های آموزشی افراد اقدام به ارائه پذیرش می‌کنند. در این مدارس، رقابت برای دریافت پذیرش بسیار بالاست.

مدارس روزانه خصوصی انگلستان، فاقد امکانات اسکان هستند و دانش‌آموزان امکان اسکان در مدرسه را ندارند. دانش‌آموزان بین‌المللی متقاضی تحصیل در اینگونه مدارس، می‌توانند از گزینه اسکان با خانواده میزبان بریتانیایی یا هوم استی استفاده کنند. معمولا مدارس روزانه یا خود شبکه‌ای از خانواده‌های انگلیسی، که می‌توانند پذیرای دانش‌آموزان باشند، را دارند و به خانواده‌ها پیشنهاد می‌دهند و یا با شرکت‌هایی که اینگونه خدمات را ارائه می‌دهند، همکاری می‌کنند. در این صورت، یک خانواده واجد شرایط بریتانیایی مسئولیت اسکان و تامین نیازهای اولیه فرزندتان را به مدت یک سال تحصیلی (که غالبا 10 ماه است) بر عهده می‌گیرد. خانواده‌های میزبان (Host Families)، از میان خانواده‌های دارای اصالت انگلیسی و بر اساس معیارهای سختگیرانه و خاصی انتخاب می‌شوند.

تحصیل در مدارس دولتی انگلستان


تحصیل در مدارس دولتی انگلستان

تحصیل در مدارس دولتی انگلستان

مدارس دولتی انگلستان، بودجه خود را از دولت دریافت می‌کنند و به آموزش رایگان کودکان 3 تا 18 ساله بریتانیایی اختصاص یافته اند. بر اساس آمار اعلام‌شده، تقریبا 93 درصد دانش‌آموزان انگلیسی در مدارس دولتی انگلستان تحصیل می‌کنند. بودجه آموزشی مدارس دولتی انگلستان از محل مالیات‌های ملی و محلی تامین می‌شود. با این حال، ممکن است مدارس دولتی برای استفاده دانش‌آموز از فعالیت‌های فوق برنامه، مانند کلاس شنا یا سفرهای علمی و تفریحی، از والدین هزینه دریافت کند. لازم به ذکر است این هزینه‌ها داوطلبانه و اختیاری هستند.

تحصیل در مدارس دولتی انگلستان، برای فرزندان خانواده‌هایی امکان‌پذیر است که دارای پاسپورت بریتانیایی یا شهروندی این کشور هستند و یا یک اجازه کار معتبر در این کشور دارند. به عبارت دیگر، برای ثبت نام در مدارس دولتی انگلستان، دانش‌آموز و خانواده وی باید در انگلستان ساکن باشند؛ در غیر اینصورت، فقط ثبت نام در مدارس مستقل یا خصوصی انگلستان برای فرزندان این افراد امکان‌پذیر است.

بر اساس قوانین مربوط به اداره مهاجرت انگلستان، کودکان و نوجوانان خارجی که برای تحصیل در مدارس انگلستان، قصد اخذ ویزای تحصیلی انگلستان و ورود به این کشور را دارند، باید صرفا در مدارس مستقل (Independent Schools)، مدارس خصوصی (Private Schools)، کالج‌های Sixth-form و به طور کلی، در مدارسی ثبت نام کنند که اجازه صدور نامه تاییدیه پذیرش برای تحصیل (Confirmation of Acceptance for Studies – CAS) را دارند. لازم به ذکر است که همه مدارس انگلستان، اجازه صدور این نامه را ندارند و در نتیجه، با پذیرش در این مدارس امکان اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس وجود ندارد. مدارس دولتی انگلیس از این نوع مدارس هستند.

بنابراین، دانش‌آموزان بین‌المللی اجازه تحصیل در مدارس دولتی انگلستان را ندارند و صرفا افراد دارای پاسپورت بریتانیایی یا پاسپورت یکی از کشورهای اتحادیه اروپا می‌توانند فرزندان خود را در این مدارس ثبت نام کنند.

قوانین مدارس انگلستان


قوانین مدارس انگلستان

قوانین مدارس انگلستان

معمولا مدارس انگلستان، خواسته‌ها و انتظارات خود از دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها را در قالب یک مجموعه قوانین تدوین می‌کنند و پیش از ثبت نام قطعی دانش‌آموزان در اختیار آنها قرار می‌دهند. بر اساس قوانین کشور انگلستان، همه مدارس این کشور باید این قوانین را که مشخص‌کننده خط مشی و سیاست‌های مدیریتی مدرسه است، از طریق وب‌سایت مدرسه در اختیار خانواده‌ها قرار دهند. این سیاست‌ها عمدتا مواردی مانند قوانین تحصیلی، رفتاری، انضباطی، مالی و موارد مشابه را توصیف می‌کند.

بر طبق قوانینی که مدارس اعلام می‌کنند، مدرسه حق برخورد و جریمه دانش‌آموزانی که قوانین را رعایت نمی‌کنند، دارد. این جریمه‌ها می‌تواند شامل مواردی همچون تذکر شفاهی، ارسال نامه به والدین، حذف از کلاس درس یا نگهداشتن دانش‌آموز در مدرسه (در ساعات مدرسه، بعد از پایان ساعات مدرسه، در روزهای آخر هفته و …) شود. به عنوان مثال، در مورد استفاده از تلفن همراه، مدارس می‌توانند سیاست خاص خود را داشته باشند. مدارس انگلستان بر اساس قانون این حق را دارند که از همراه‌داشتن تلفن همراه در همه یا بخشی از ساعات مدرسه ممانعت به عمل آورند. مثلا، در مدارس انگلستان، دانش‌آموزان فقط در صورتی می‌توانند در مدرسه حضور نداشته باشند و در کلاس درس غایب باشند که یا مبتلا به بیماری شدیدی شوند یا والدین از قبل، برای عدم حضور او از مدرسه اجازه گرفته باشند. مدارس انگلستان در مواقع لازم به دانش‌آموزانی که به دلیل مشکل بیماری قادر به حضور طولانی‌مدت در مدرسه نیستند، خدمات حمایتی کاملی ارائه می‌دهند.

طرز رفتار دانش‌آموزان به‌طور مداوم توسط مدرسه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در صورتی‌که دانش‌آموز رفتارهای پرخاشگرانه و تهدیدآمیزی انجام دهد که امکان آسیب‌زدن به دیگر دانش‌آموزان داشته باشد، مدرسه می‌تواند با فرد خاطی برخورد کند. همچنین، رفتارهای آسیب‌زا و تاثیرگذار بر روی محیط مدرسه نیز می‌تواند برای دانش‌آموز خاطی دارای تبعاتی باشد.

خانواده‌ها لازم است به این نکته توجه داشته باشند که مدارس در انگلستان می‌توانند در بعضی موارد در خصوص عدم رعایت قوانین به پلیس گزارش دهند. برای مثال، اگر رفتارهای قلدرمآبانه و تحکم‌آمیز (Bullying) از دانش‌آموزی سر بزند، مدرسه می‌تواند این مورد را به پلیس گزارش دهد.

علاوه بر اینها، مدارس انگلستان باید تابع قانون ضد تبعیض باشند. بدین معنا که کارکنان مدرسه باید بکوشند تا از ایجاد تبعیض بین دانش‌آموزان و آزار و اذیت آنها پیشگیری کنند.

لباس فرم در مدارس انگلستان


لباس فرم مدارس انگلستان

لباس فرم مدارس انگلستان

در بریتانیا، قانون ثابت و یکسانی برای لباس فرم در مدارس دولتی این کشور وجود ندارد. مدارس و قانونگذاران آنها در مورد لباس فرم و عناصر تشکیل‌دهنده آن تصمیم می‌گیرند. بر اساس قانون، لباس فرم در مدارس انگلستان باید هزینه معقولی داشته باشد و تهیه آن برای همه خانواده‌ها امکان‌پذیر باشد. هزینه لباس فرم هرگز نباید به عنوان مانعی برای اپلای و تحصیل دانش‌آموزان در یک مدرسه قلمداد شود.

حتی در صورت اجباری‌نبودن لباس فرم، مدارس باید برای جلوگیری از تبعیض، اقدام به تعیین استاندارد پوشش یا Dress Code کنند و دانش‌آموزان موظف هستند با پوششی بر اساس اصول مشخص‌شده، در مدرسه حاضر شوند.

طبق قانون کشور انگلستان، تعداد اجزای لباس فرم که باید از یک برند خاص تهیه شوند، باید محدود باشد و علاوه بر آن، امکان تهیه لباس فرم دست دوم هم برای خانواده‌ها فراهم شود. همچنین، مدارس باید در خصوص لباس فرم ورزشی دانش‌آموزان، انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشند و در صورت ناتوانی خانواده در تهیه لباس ورزش، پشتیبانی لازم را به آنها ارائه دهند. خانواده‌های مقیم اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی می‌توانند از کمک‌هزینه خرید لباس فرم مدرسه بهره‌مند شوند.

مدارس انگلستان می‌توانند سیاست‌ها و خط مشی خاص خود در مورد لباس فرم را داشته باشند. اما هرگز نباید به صورت تبعیض‌آمیز در این خصوص تصمیم‌گیری کنند. مثلا، با اینکه مدارس می‌توانند لباس فرم دخترانه و پسرانه مجزا تعیین کنند، ولی نباید تفاوت چشمگیری در هزینه آنها وجود داشته باشد.

در صورت سرپیچی دانش‌آموزان از پوشیدن لباس فرم، مدارس مطابق با قانون می‌توانند با فرد برخورد کنند. پیروی از قوانین مدرسه، توسط همه دانش‌آموزان الزامی است.

پذیرش از مدارس انگلستان


در انگلستان مدارس زیادی وجود دارد که تعدادی از آنها جزء بهترین مدارس دنیا هستند. برای ثبت نام فرزندتان در مدارس انگلستان، باید تحقیقات جامع و وسیعی در مورد این مدارس انجام دهید تا مدرسه‌ای را انتخاب کنید که مطابق با نیازهای و استعدادهای وی بوده و بتواند مسیر رشد و شکوفایی او را هموار سازد. خانواده‌ها برای انتخاب مدرسه مناسب با سوالات متعددی مواجه هستند. مدرسه تک‌جنسیتی (دخترانه یا پسرانه) را انتخاب کنم؟ یا فرزندم را در مدارس مختلط (دخترانه-پسرانه) ثبت نام کنم؟ مناسب‌ترین سن برای آغاز تحصیل فرزندم در مدارس انگلستان چندسالگی است؟ چه نوع مدرسه‌ای را انتخاب کنم؟ تعداد دانش‌آموزان بخش شبانه‌روزی مدرسه چقدر است؟ مدارس چه کمکی به شکوفایی استعدادهای تحصیلی و غیر تحصیلی فرزندم می‌کنند؟ کدام مدرسه امکانات بهتری دارد؟ مدرسه چه امکاناتی برای ارتقاء سطح زبان انگلیسی فرزندم دارد؟ اینها و سوالات متعدد دیگر، تنها بخشی از سوالات و نگرانی‌های خانواده‌ها هستند. آگاهی از پاسخ این سوالات، کمک شایانی در مسیر انتخاب درست مدرسه، به خانواده‌ها می‌کند.

 

تیم مشاوران خبره موسسه اعزام دانش‌آموز سامان استادی، با تکیه بر سالها تجربه و انجام ده‌ها پرونده موفق در زمینه ثبت نام دانش‌آموزان ایرانی در بهترین مدارس و دبیرستان‌های انگلیس، می‌کوشند تا با ارائه بهترین و مناسب‌ترین پیشنهادات، شرایط لازم برای موفقیت تحصیلی فرزندتان را فراهم کند.

دریافت پذیرش از مدارس انگلستان


دریافت پذیرش و ورود به مدارس خصوصی انگلستان فرآیندهای گوناگون و بعضا متفاوتی دارد. بعضی از مدارس در پذیرش دانش‌آموزان جدید، مخصوصا دانش‌آموزان بین‌المللی، به صورت کاملا گزینشی عمل می‌کنند. بدین صورت که پیش از تصمیم‌گیری در مورد متقاضیان جدید و صدور نامه پذیرش، از طریق برگزاری آزمون یا مصاحبه با دانش‌آموز و والدین، به بررسی سطح دانش و آمادگی او برای ورود به مدرسه می‌پردازند.

در مقابل، بعضی از مدارس با هدف فراهم‌کردن فرصت بهره‌مندی از خدمات و امکانات آموزشی باکیفیت برای طیف وسیع‌تری از دانش‌آموزان، فرآیند اعطای پذیرش در مدرسه خود را ساده‌تر کرده اند. در این مدارس، دانش‌آموزان جدید، صرفا با بررسی کارنامه سال‌های تحصیلی پیشین و در صورت خالی‌بودن ظرفیت مدرسه، شانس دریافت پذیرش و آغاز تحصیل را به دست می‌آورند.

در بعضی از مدارس انگلستان، مثلا مدارس شبانه‌روزی خاص، ارائه مدرک زبان انگلیسی (مانند IELTS) حائز اهمیت است و سطح زبان انگلیسی دانش‌آموزان، تاثیر زیادی در پذیرش یا عدم پذیرش آنها در اینگونه مدارس دارد. بنابراین، آشنایی با انواع مدارس در انگلستان و اشراف کامل بر تفاوت‌های پذیرش در هر یک از آنها، یکی از پیش‌نیازهای اولیه موفقیت در مهاجرت تحصیلی دانش‌آموزان به انگلستان به شمار می‌آید. به طور کلی، مراحل اصلی اخذ پذیرش از مدارس انگلستان، عبارتند از:

مراحل اخذ پذیرش از مدارس انگلستان

مراحل اخذ پذیرش از مدارس انگلستان

– مشاوره تحصیلی برای انتخاب مدرسه در انگلستان: اولین گام، بررسی وضعیت تحصیلی، علایق و اهداف تحصیلی و شغلی دانش‌آموز است. انتخاب مدرسه مناسب برای تحصیل فرزندتان، به شرایط مالی و اولویت‌های خانواده نیز بستگی دارد. با دریافت این اطلاعات از خانواده متقاضی، مشاوان موسسه می‌توانند از میان انبوهی از مدارس، تعدادی را که بیشتر با شرایط دانش‌آموز و خانواده وی همخوانی دارند، انتخاب کنند.

– ارائه گزینه‌های مناسب و انتخاب مدرسه در انگلستان: پس از بررسی و ارزیابی کامل وضعیت دانش‌آموز و شرایط والدین، فهرستی از مناسب‌ترین مدارس انگلستان، در اختیار خانواده قرار می‌گیرد. در این مرحله، به شما اطلاعات کاملی در مورد کیفیت آموزش، امکانات، شرایط پذیرش و تحصیل دانش‌آموزان بین‌المللی در مدارس منتخب، شانس موفقیت فارغ‌التحصیلان هر مدرسه در مقطع آموزش عالی و … ارائه می‌شود و به سوالات شما پاسخ داده می‌شود. با استفاده از این اطلاعات، می‌توانید در مورد گزینه‌های مطلوب خود به نتیجه نهایی برسید و یک یا دو مدرسه را برای اخذ پذیرش انتخاب کنید.

– آماده‌سازی مدارک مورد نیاز برای اپلای در مدارس انگلستان: اولین گام در فاز عملی اپلای برای دریافت پذیرش تحصیلی از مدارس خصوصی انگلستان، تهیه، ترجمه و ارسال مدارک تحصیلی مورد نیاز به مدرسه است. همه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و در زمان مقرر، به مدرسه ارائه شوند. ارائه صحیح و کامل مدارک مورد نیاز برای پذیرش، نقش مهمی در موفقیت پرونده تحصیلی فرزندتان دارد. بسیاری از مدارس برای بررسی پرونده تحصیلی متقاضی، مدارک مشابهی را درخواست می‌کنند. برخی از این مدارک عبارتند از: کارنامه تحصیلی (ریز نمرات) سه سال تحصیلی آخر، شناسنامه یا پاسپورت، عکس، گواهینامه‌ها یا مدارکی دال بر فعالیت‌های غیر تحصیلی دانش‌آموز و سوابق واکسیناسیون وی.

– اپلای برای دریافت پذیرش از مدارس انگلستان: در گام بعدی، باید مدارک ترجمه‌شده همراه با فرم تکمیل‌شده درخواست پذیرش یا Application Form به مدرسه ارسال شود. در این مرحله، لازم است تا هزینه‌ای تحت عنوان اپلیکیشن فی برای بررسی پرونده دانش‌آموز به مدرسه پرداخت کنید. این مبلغ، صرف نظر از نتیجه پرونده و ارائه یا عدم ارائه پذیرش به دانش‌آموز، توسط مدرسه بازپرداخت نمی‌شود. پس از بررسی اولیه و در صورت مثبت‌بودن نظر مدرسه در مورد پرونده فرزندتان، ممکن است یک آزمون کتبی و/یا مصاحبه آنلاین برای بررسی دقیق‌تر سطح علمی و سطح زبان دانش‌آموز انجام شود. موسسه اعزام دانش‌آموز سامان اِستادی هماهنگی لازم برای فراهم‌کردن شرایط مناسب برای انجام آزمون کتبی و برگزاری جلسه مصاحبه دانش‌آموز و والدین با مدرسه را به عمل می‌آورد. هدف مدرسه از انجام مصاحبه آنلاین، علاوه بر کسب آگاهی در مورد میزان تسلط دانش‌آموز بر زبان انگلیسی، آشنایی با شخصیت، علایق، توانمندی‌ها و ارزش‌های وی و تا حدودی اطمینان از تطابق‌داشتن شرایط خانواده با مدرسه است. موسسه مهاجرتی سامان استادی، با توجه به سابقه طولانی در اخذ پذیرش از مدارس بین‌المللی، به‌خوبی دانش‌آموزان را برای انجام این آزمون آماده و به آنها کمک می‌کند تا جلسه مصاحبه را با موفقیت سپری نمایند.

اگر نتیجه ارزیابی مدرسه مثبت باشد و صلاحیت دانش‌آموز برای ورود به مدرسه، از طریق کمیته پذیرش مدرسه تایید شود، مدرسه با صدور نامه پذیرش اولیه (Offer Letter)، موافقت خود را اعلام می‌دارد. در این نامه، فهرست هزینه‌های دانش‌آموز در سال تحصیلی پیش رو با جزئیات کامل ذکر شده و یک زمان مشخص برای پرداخت این هزینه‌ها تعیین شده است. پس از پرداخت شهریه و سایر هزینه‌های ضروری، مدرسه مدرک مهمی به نام Confirmation of Acceptance for Studies (CAS) را صادر می‌کند. این نامه حاوی اطلاعات مهمی است و یکی از مدارک اصلی اقدام برای ویزای تحصیلی انگلستان است.

– پرداخت هزینه‌های تحصیل دانش‌آموز به مدرسه در انگلستان: بعد از صدور پذیرش اولیه، خانواده باید هزینه‌های اعلام‌شده توسط مدرسه را پرداخت کند. واریز شهریه سال اول تحصیل فرزندتان در مدارس انگلستان، تاثیر زیادی بر روی پذیرش یا عدم پذیرش درخواست ویزای تحصیلی ایشان دارد.

بهترین زمان برای گرفتن پذیرش از مدارس انگلستان


زمان مناسب برای اپلای در مدارس انگلستان

برای گرفتن پذیرش از مدارس انگلستان از چه زمانی اقدام کنیم؟

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های مدارس انگلستان با سایر کشورهای جهان، ساختار سال تحصیلی در آنهاست. سال تحصیلی در مدارس انگلستان، از سه ترم تشکیل شده است: ترم پاییز، ترم بهار و ترم تابستان. ترم اول تحصیلی مدارس، در اوایل سپتامبر آغاز می‌شود و تا اواسط دسامبر ادامه پیدا می‌کند. بعد از دو یا سه هفته وقفه (برای تعطیلات کریسمس) ترم دوم سال تحصیلی، در اوایل ژانویه آغاز می‌شود و در اواخر مارس یا اوایل آوریل به پایان می‌رسد. ترم سوم سال تحصیلی مدارس انگلستان نیز، در اواسط یا اواخر آوریل شروع می‌شود و معمولا در اواخر ژوئن (June) به پایان می‌رسد. در نتیجه، در مدارس انگلستان امکان اخذ پذیرش برای دو یا حتی سه نوبت در سال وجود دارد. البته این موضوع، به میزان بالایی به نوع مدرسه بستگی دارد و نمی‌توان یک قانون کلی برای همه مدارس بیان کرد.

زمان مناسب شروع فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان در مدارس انگلستان، به نوع مدرسه و قوانین داخلی آن بستگی دارد. برای مثال، ظرفیت مدارس برتر انگلستان به دلیل اینکه متقاضیان بسیاری دارند، زود تکمیل می‌شود و معمولا برای شروع تحصیل در سپتامبر هر سال (حدودا شهریور ماه)، در دیرترین حالت ممکن باید از اکتبر و نوامبر (حدودا مهر و آبان) سال قبل، فرآیند ثبت نام را آغاز کرد. در مدارس خاص انگلستان که از معتبرترین و بهترین مدارس این کشور هستند، لازم است از دو یا حتی سه سال قبل از ورود به پایه مورد نظر، درخواست خود را ارائه دهید. ولی در مورد مدارس استاندارد، شرایط کمی راحت‌تر است و برای آغاز تحصیل در سپتامبر هر سال، در این مدارس از ماه‌های اکتبر و نوامبر تا ماه‌های می (May) و ژوئن (June)، یعنی اردیبهشت و خرداد، هم می‌توان اقدام کرد. برخی از مدارس، تاریخ‌ها و زمان‌های مشخصی را به عنوان مهلت ارائه درخواست ثبت نام در نظر می‌گیرند و برخی مدارس دیگر مانند ACS International Schools، در طول سال تحصیلی، به شرط داشتن ظرفیت، درخواست‌ها را بررسی می‌کنند. با این حال، به دلیل پیچیدگی‌های فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی از مدارس و دبیرستان‌های انگلستان، همیشه توصیه می‌شود در اولین زمان ممکن، برای بررسی مدارس و انتخاب گزینه نهایی، اقدامات لازم توسط خانواده صورت پذیرد. بنابراین، بهتر است شرایط پذیرش در هر مدرسه را به صورت دقیق بررسی نمایید.

سوال مهم دیگر والدین، سن مناسب فرزندانشان برای ثبت نام در مدارس انگلستان است. پذیرش دانش‌آموزان بین‌المللی در مدارس خصوصی انگلستان، عملا از سن 4 سالگی امکان‌پذیر است. ولی غالبا در این سنین، گزینه‌ای در بین مدارس شبانه‌روزی وجود ندارد. در سیستم آموزشی سنتی انگلستان، پایه‌های تحصیلی 10 و 12 از پایه‌های تحصیلی بسیار مهم به شمار می‌آیند. پایه تحصیلی 10، شروع دوره تحصیلی دو ساله GCSE و پایه 12، شروع دوره تحصیلی دو ساله A-Level است و از پایه‌های تحصیلی مهم برای شروع تحصیل محسوب می‌شوند. البته، برخی از مدارس برای پایه تحصیلی 11 نیز، در سیستم آموزشی سنتی انگلستان، دانش‌آموز جدید می‌پذیرند. بنابراین، اگر قصد دارید فرزندتان را برای ادامه تحصیل به یکی از مدارسی که سیستم آموزشی ملی انگلستان را ارائه می‌دهند، بفرستید، باید به نکات فوق توجه نمایید. برای فرزند شما، بهترین پایه‌های تحصیلی برای شروع، پایه‌های 10 و 12 (سنین 14 یا 16 سالگی) است.

البته، مدارس انگلیس، سیستم‌های آموزشی بین‌المللی نظیر IB، AP و یا US High School Diploma را نیز ارائه می‌دهند. برای ثبت نام فرزندتان در مدارسی که این سیستم‌های آموزشی را دارند، باید پایه تحصیلی مناسب را با دقت بسیار انتخاب نمایید. برای مثال، در سیستم آموزشی IB، دو سال آخر تحصیل (پایه‌های 11 و 12)، که دانش‌آموز دیپلم IB را دریافت می‌کند، دو سال پیوسته هستند. مدارسی که این سیستم آموزشی را دارند، معمولا دانش‌آموز را فقط برای پایه 12 تحصیلی نمی‌پذیرند و او باید دو پایه آخر تحصیلی را در مدرسه حضور داشته باشد.

مراحل اخذ پذیرش از مدارس انگلستان


فرآیند دریافت پذیرش از مدارس انگلستان

برای اخذ پذیرش از مدارس انگلستان از کجا شروع کنم؟

انتخاب مدرسه مناسب در کشور انگلستان، یکی از چالش‌هایی است که خانواده‌ها در آغاز فرآیند مهاجرت تحصیلی فرزندان‌شان به این کشور، با آن مواجه می‌شوند. در انگلستان، بیش از 2.000 مدرسه مستقل و خصوصی وجود دارد که دانش‌آموزان بین‌المللی از لحاظ قانونی، مجاز به تحصیل در آنها هستند. انتخاب از میان سیستم‌های آموزشی بریتانیایی و بین‌المللی (مانند IB یا AP) با در نظرگرفتن ویژگی‌های متفاوت و متنوع مدارس در هر بخش و منطقه از انگلستان، تصمیمی گیج‌کننده و بسیار دشوار است. خانواده‌ها می‌توانند در سایت‌های مختلف، لیست مدارس انگلستان و همچنین اطلاعات بسیار زیادی در مورد آنها بیابند. ولی برای یک انتخاب صحیح، باید در مورد شخصیت و ماهیت این مدارس نیز اطلاعات کاملی داشته باشند تا بتوانند تشخیص دهند که آیا این مدرسه برای فرزند آنها مناسب است یا خیر؟

بهترین راه برای دوری از اشتباه و طی‌کردن مطلوب مسیر پیچیده مهاجرت تحصیلی، استفاده از تخصص و دانش یک مشاور تحصیلی مناسب است که با اشراف کامل بر ساختار آموزشی و فهرست متنوع مدارس کشور انگلستان، بتواند در انتخاب بهترین گزینه و اتخاذ بهترین تصمیم، شما را یاری کند. وجود یک مشاور امین و دلسوز در کنار خانواده‌ها، به آنها کمک می‌کند تا بر اساس توانایی‌های تحصیلی دانش‌آموز، سطح زبان انگلیسی، شخصیت و علاقمندی‌های او، از میان صدها گزینه موجود، مدرسه مناسب را برگزینند. پس از انتخاب مدرسه و اخذ پذیرش تحصیلی، در فرآیند اخذ ویزای تحصیلی انگلستان نیز همراهی مشاور آگاه به جزئیات اخذ این نوع ویزا، می‌تواند راه را برای خانواده‌ها هموار کرده و با ارائه اطلاعات دقیق و درست، شرایط اخذ ویزای تحصیلی انگلستان را تسهیل کند. ما در موسسه مهاجرتی سامان اِستادی، با سالها تجربه در حوزه مهاجرت تحصیلی و انجام پرونده‌های موفق اعزام دانش‌آموز و دانشجو به کشور انگلستان، در تلاش هستیم تا به متقاضیان خود بهترین مسیر مهاجرتی را پیشنهاد دهیم.

در موسسه مهاجرتی سامان استادی، مشاوران ما از مراحل ابتدایی فرآیند اخذ پذیرش تا مراحل نهایی اخذ ویزا و ورود دانش‌آموز به مدرسه و شروع به تحصیل، همراه و در کنار خانواده‌ها هستند. در طول این زمان، همواره تلاش داریم تا با ارائه اطلاعات دقیق و درست، مسیر تصمیم‌گیری و انتخاب را برای خانواده‌ها تسهیل نموده، به سوالات آنها پاسخ دهیم و نگرانی‌های آنها را برطرف کنیم. موسسه اعزام دانش‌آموز سامان اِستادی، با بیش از 100 مدرسه در انگلستان همکاری نزدیک دارد و با توجه به شناخت کامل در مورد این مدارس، می‌تواند راهنمای مناسبی برای مهاجرت تحصیلی فرزندان شما در مقطع پیش از دانشگاه به کشور انگلستان باشد.

5/5 - (3 امتیاز)

26 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. سارا فیاضی 21 مرداد 1402

    سلام وقتتون بخیر. من میخوام دخترم رو برای سال آخر دبیرستان بفرستم انگلستان و بعدش دانشگاه. راهنمایی میکنین لطفا؟

    پاسخ دادن
      موسسه Saman Study 22 مرداد 1402

      سلام روز بخیر خانم فیاضی عزیز. ببینید توی سیستم‌های آموزشی انگلستان و بین‌المللی مثل A-level و IB، تحصیل توی تک‌پایه عمدتا امکان‌پذیر نیست و فرزندتون باید برای دو سال پایانی دبیرستان پذیرش بگیره. که توی مدارس انگلستان میشه پایه 12 و 13. اگر به مشاوره نیاز دارید، فرم ارزیابی دانش‌آموز رو تکمیل کنید تا همکارانم باهاتون تماس بگیرن. موفق باشید.

      پاسخ دادن
  2. طاهره عبدی 23 مرداد 1402

    سلام چطوری متونم ازتون مشاوره بگیرم؟ برای دانش آموز 16 ساله، رشته تجربی

    پاسخ دادن
    فهیمه جبلی 25 مرداد 1402

    سلام. الان خیلی دیره برای اپلای؟ دخترم کلاس یازدهمه میخوام بفرستمش انگلیس. میشه راهنمایی کنین؟

    پاسخ دادن
      موسسه Saman Study 28 مرداد 1402

      سلام خانم جبلی عزیز. با توجه به اینکه از ماه بعد سال تحصیلی شروع میشه، ممکنه کمی کار سخت باشه. لطفا فرم ارزیابی دانش‌آموز رو تکمیل کنید تا همکارانم بتونن باهاتون تماس بگیرن. به امید موفقیت.

      پاسخ دادن
    mahsa 30 مرداد 1402

    سلام. توی انگلستان فرق میکنه تحصیل رو از GCSE شروع کنیم یا A level؟

    پاسخ دادن
      موسسه Saman Study 30 مرداد 1402

      سلام. دوره تحصیلی GCSE برای دو سال پیش از دبیرستانه و A-level برای دو سال پایانی (یعنی سال 12 و 13). اگر منظورتون اینه که از چه سنی تحصیل در انگلستان رو شروع کنین، خب بستگی به خودتون و توانایی سازگاری با شرایط جدید رو داره. بعضی افراد در سنین پایین‌تر سازگاری بیشتری نشون میدن. اگر احتیاج به مشاوره برای تصمیم‌گیری دارید فرم ارزیابی دانش‌آموز رو تکمیل کنید تا همکارانم با شما تماس بگیرند. موفق باشید.

      پاسخ دادن
    شهلا رستگار 30 مرداد 1402

    سلام. امکان جابجایی دانش آموز بین کانادا و انگلستان وجود داره؟ دخترم کانادا درس میخونه میخوام بیارمش انگلستان. شدنیه؟

    پاسخ دادن
      موسسه Saman Study 30 مرداد 1402

      سلام روزتون بخیر. شرایط یه مقدار پیچیده است. لطفا با سامان اِستادی تماس بگیرید تا مشاور موسسه بتونن بهتر و دقیق‌تر راهنمایی کنن.

      پاسخ دادن
    محمود علایی 01 شهریور 1402

    سلام. سیستم آموزشی IB بهتره A-Level؟ با توجه به اینکه IB بین المللیه، پذیرش گرفتن باهاش تو بقیه کشورها راحت تره درسته؟

    پاسخ دادن
      موسسه Saman Study 01 شهریور 1402

      سلام جناب علایی، وقتتون بخیر. مدارکی و دیپلم‌های IB و A-level هر دو بسیار معتبر هستن و می‌تونین در دانشگاه‌های معتبر دنیا اپلای کنین و پذیرش بگیرید. از این بابت تفاوتی با هم ندارن. در مقاله‌های سیستم آموزشی IB و دوره آموزشی A-level انگلستان اطلاعات خوبی در مورد این دو ارائه دادیم. موفق باشید.

      پاسخ دادن
    صبحی 04 شهریور 1402

    من ویزای توریستی کانادا داشتم و تونستم تبدیلش کنم به کاری. میتونم فرزندمو از انگلستان ببرم کانادا و شرایط تحصیلش چجوریه؟ سپاس

    پاسخ دادن
      موسسه Saman Study 04 شهریور 1402

      سلام وقت بخیر. بله امکان‌پذیره. در صورتی که ورک پرمیت داشته باشید فرزندتون مانند شهروندان کانادایی می‌تونه به رایگان در کانادا تحصیل کنه. اینجا در مورد شرایط تحصیل رایگان در مدارس کانادا توضیح دادیم. موفق باشید.

      پاسخ دادن
    سهیلاعزیزی 13 شهریور 1402

    با سلام. برای دانش آموز پسر پایه یازدهم میشه الان پذیرش گرفت؟ استعداد درخشانه معدلش 20 ه.

    پاسخ دادن
      موسسه سامان اِستادی 13 شهریور 1402

      سلام خانم عزیزی، روزتون بخیر. با توجه به نزدیک‌بودن شروع سال تحصیلی در انگلستان و زمان‌بربودن پروسه ویزا، ممکنه حتی در صورت گرفتن پذیرش هم به موقع به مدرسه نرسید. فرزندتون از لحاظ تحصیلی قطعا وضعیت خوبی دارن، اما باید ببینیم کدوم مدارس ظرفیت خالی دارن یا در صورت پر بودن، آیا میانه سال تحصیلی هم پذیرش می‌کنن یا خیر. بعد هم وارد پروسه ویزا می‌شیم که اگر همه مدارک آماده باشه، می‌تونیم امیدوار باشیم زود نتیجه رو اعلام کنن. بنابراین، بهتون توصیه می‌کنم فرم ارزیابی دانش‌آموز رو هرچه سریع‌تر تکمیل کنین تا همکاران ما با شما تماس بگیرن و پروسه اخذ پذیرش رو آغاز کنیم. موفق باشید و به امید دیدار.

      پاسخ دادن
    سارا 15 شهریور 1402

    سلام وقتتون بخیر من ۱۱ سالمه و امسال میرم هفتم تیزهوشان ۴ تا مقام جهانی ریاضیات دارم و یه سال جهشی خوندم خواستم سال دیگه برای کلاس نهم اقدام کنم ، میشه سال دیگه ویزای همراه یکی از والدین رو بگیرم؟و اینکه چند درصد احتمال بورسیه در مدارس عالی وجود دارد؟

    پاسخ دادن
      موسسه سامان اِستادی 18 شهریور 1402

      سلام روز بخیر. بله می‌تونین اپلای کنین و با توجه به رزومه تحصیلی‌تون، شانس خوبی هم دارید. انگلستان به مادر یا پدر دانش‌آموز زیر 12 سال ویزای همراه میده؛ که البته اجازه کار یا تحصیل ندارن. برای دریافت مشاوره، لطفا فرم ارزیابی دانش‌آموز رو تکمیل کنید. ممنون.

      پاسخ دادن
    علیرضانیکنام 29 شهریور 1402

    سلام از مطلب خوبتون سپاسگزارم. یه سوالی دارم. فرزند من تحصیلش رو در انگلستان شروع کرده. برای تعطیلات کریسمس خوابگاه مدرسه قابل استفاده نیست. چه گزینه هایی داریم برای اسکانش؟

    پاسخ دادن
      موسسه سامان اِستادی 29 شهریور 1402

      سلام جناب نیکنام عزیز. برای تعطیلات می‌تونین از گزینه‌های زندگی با گاردین (در صورت امکان) یا اسکان با خانواده میزبان (homestay) استفاده کنید. اگر هم خودتون قصد سفر به انگلستان رو داشته باشید، که در اینصورت امکان اسکان فرزندتون همراه با شما فراهمه. از همراهی‌تون سپاسگزاریم.

      پاسخ دادن
        علیرضا نیکنام 29 شهریور 1402

        ممنون از پاسختون. اگر بجز گزینه هایی که فرمودین، میشه بیاد ایران و قبل از اتمام تعطیلات برگرده؟

        پاسخ دادن
          موسسه سامان اِستادی 29 شهریور 1402

          بله قربان. اگر تمایل داشته باشید و‌ هیچکدوم از راه‌های دیگه مقدور نباشه، فرزندتون می‌تونه برای تعطیلات به ایران سفر کنه و‌ مجددا برگرده انگلستان. موفق باشید.

          پاسخ دادن
    افسانه 01 مهر 1402

    سلام شهریه سال 11 مدارس انگلیس چقدره؟ برای سال تحصیلی جدید میتونیم پذیرش بگیریم یا دیره؟

    پاسخ دادن
      موسسه سامان اِستادی 01 مهر 1402

      سلام افسانه عزیز، روز بخیر. شهریه مدارس مختلف انگلستان با هم متفاوته و نمی‌شه عدد دقیقی اعلام کرد. اما حدودا در این پایه بین ۳۵ تا ۴۵ هزار پوند می‌تونید در نظر بگیرید. در مورد سوال دومتون، سال تحصیلی جدید شروع شده ولی احتمال اینکه بتونین مدرسه‌ای پیدا کنید که ظرفیت خالی داشته باشه و در میانه سال تحصیلی هم پذیرش بده وجود داره. لطفا فرم ارزیابی دانش‌آموز رو تکمیل کنید تا پروسه اپلای رو‌ سریع‌تر شروع کنیم. موفق باشید.

      پاسخ دادن
    سها 07 آبان 1402

    سلام. الان که سال تحصیلی شروع شده بازم میشه از مدرسه های انگلیس پذیرش گرفت؟ زبانم خوبه تمکنم دارم.

    پاسخ دادن
      موسسه سامان اِستادی 07 آبان 1402

      سلام روز بخیر. بله سال تحصیلی شروع شده اما ممکنه اگر محدودیت در شهر و منطقه نداشته باشیم، بتونیم توی مدارسی که هنوز ظرفیتشون تکمیل نشده یا بعد از شروع سال تحصیلی هم پذیرش میدن، گزینه مناسبی براتون پیدا کنیم. خیلی عالیه که از نظر زبان انگلیسی و شرایط مالی وضعیت خوبی دارید. لطفا فرم ارزیابی دانش‌آموز رو تکمیل کنید تا همکارانم با شما تماس بگیرند. موفق باشید.

      پاسخ دادن

دیدگاهی بنویسید

در صورتی که شماره موبایل خود را وارد کنید پس از پاسخ کارشناسان از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید ایمیل وارد شده صحیح نیست
نیاز به مشاوره دارید؟ در واتساپ پاسخگوی شما هستیم
ما معمولا در کمتر از 5 دقیقه پاسخ می دهیم پشتیبانی واتساپ
پذیرش تحصیلی در کشور های
خدمات موسسه Saman Study